Nabízíme celkem 2800 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Možnost registrace

Moje inzeráty



Hlavní stránkaSlužbyCestováníLevné ubytování České Budějovice pension - České Budějovice

Levné ubytování České Budějovice pension

Nabídka - [08.11.2023] Smazat / Editovat

Levné ubytování České Budějovice pension Minor nabízí příjemný pobyt, chutné snídaně a možnost parkování osobních i dodávkových automobilů.

Krátkodobé či dlouhodobé ubytování České Budějovice je situováno v jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích a je vhodné pro dovolenou, rodiny s dětmi, pracovní skupiny a služební cesty.

Pension České Budějovice připravuje chutné snídaně dle vlastního výběru z bohaté nabídky šesti druhů snídaňového menu denně od 7: 00 do 10: 00 hodin.

Ubytování České Budějovice má všechny pokoje i apartmány vybaveny vlastním WC, sprchou, SAT-LCD televizí, minibarem, ledničkou a velkým přenosným ventilátorem, varnou konvicí, mikrovlnkou a potřebným nádobím.

Pensiony České Budějovice vám umožní vyrážet na výlety a strávit ve městě nebo v okolí v oblasti Jižní Čechy příjemnou a přitom velice zajímavou dovolenou.

Levný pension se nachází v klidné části města České Budějovice, je vzdálen pouhých 6 km od Hluboké nad Vltavou, kde můžete navštívit Státní zámek nebo Lovecký zámek Ohrada a jiné historické památky.

Levné dlouhodobé ubytování České Budějovice vám může zpříjemnit romantická cesta do Hluboké nad Vltavou výletní lodí po řece Vltavě.

Dovolená strávená ve městě České Budějovice v tichém a klidném prostředí pensionu vám poskytne ideální možnost vyžití i odpočinku.


náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

detailní fotografie


Jméno: Irena Srbová
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721589838
Lokalita: České Budějovice
Cena: 890 Kč
Zobrazeno: 47 x

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi



Kontaktujte inzerenta