Nabízíme celkem 2800 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Možnost registrace

Moje inzeráty



Hlavní stránkaSlužbySeznamovací službyMilenecký azyl České Budějovice - České Budějovice

Milenecký azyl České Budějovice

Nabídka - [08.11.2023] Smazat / Editovat

Milenecký azyl České Budějovice najdete ve výborně dostupné a přesto velice diskrétní lokalitě města, můžete si zde užít a zapomenout na starosti všedních dnů.

V azylu pro milence České Budějovice můžete parkovat zdarma a diskrétně uvnitř objektu na uzavřeném parkovišti.

Zaplatit ubytování v mileneckém ubytování České Budějovice a vyzvednout si klíče od pokoje může pouze jeden z partnerů. Po ukončení pobytu není nutné chodit do recepce, stačí uzamknout pokoj a dát klíče na místo, které Vám bude sděleno při Vašem příjezdu.

Hodinové hotely České Budějovice nejsou prioritně určeny jen mileneckým párům, ale rovněž dvojicím, a to jakékoli orientace. Nikdo zde na to nehledí a nedělá žádné závěry.

Milenecké azyly jsou běžné po celém světě a není tomu jinak ani v Českých Budějovicích, proto tedy klidně ponechte zbytečný ostych stranou a využijte kvalitních služeb diskrétního ubytování v mileneckém azylu.

Azyl pro milence České Budějovice je to pravé ubytování co hledáte, kde si můžete splnit i ty nejtajnější sny v příjemném intimním prostředí.

Hodinový hotel České Budějovice nabízí milenecké 3 hodinové ubytování pro intimní společné chvíle, v příjemném a diskrétním prostředí, v denní době od 9.00 do 15.00 hodin.

Milenecký azyl České Budějovice vám poskytne naprosto čistý a skvěle uklizený pokoj, který je určen pouze pro Vás, jinými klienty denního ubytování není během toho dne již obsazován. Pokoj je pouze Váš, s nikým se nestřídáte.

Milenecké ubytování České Budějovice má pokoje vybaveny rychlým internetovým Wi-Fi připojením, vlastní koupelnou, WC, minibarem, plochou LCD televizí se satelitním příjmem a rádiem.

Azyl pro zamilované České Budějovice je určen maximálně pro jeden milenecký pár ve dvoulůžkovém pokoji (2 osoby, které si pobyt předem objednaly a zaplatily). Přítomnost jiných dalších osob na pokoji není povolena.


náhlednáhlednáhlednáhled

detailní fotografie


Jméno: Jaroslav Srba
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721589838
Lokalita: České Budějovice
Cena: 720 Kč
Zobrazeno: 52 x

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi



Kontaktujte inzerenta