Nabízíme celkem 2803 inzerátů

Přeskočit na hlavní obsahPřeskočit na vyhledáváníPřeskočit na menu


Vložit inzerát zdarma


Možnost registrace

Moje inzeráty



Hlavní stránkaSlužbyUbytováníUbytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION - České Budějovice

Ubytování České Budějovice - LEVNÝ PENZION

Nabídka - [08.11.2023] Smazat / Editovat

Ubytování České Budějovice, poblíž centra i výstaviště se řadí mezi oblíbené a často navštěvované penziony se snídaní. Snadné parkování osobních automobilů i dodávek před penzionem nebo na uzavřeném a kamerou monitorovaném parkovišti.

Levné ubytování v soukromí České Budějovice poskytuje kvalitní pobyt, nachází se poblíž vysokoškolské koleje VŠTE, pivovaru Budvar a firmy Robert Bosch.

Levný penzion České Budějovice nabízí pobyt v prostorném dvoupokojovém apartmánu pro 1 - 4 osoby a v komfortních perfektně čistých jednolůžkových, dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích. Sami máte možnost volby z různých druhů pokojů a apartmánů, vybrat si takový, který bude Vašim potřebám nejlépe vyhovovat.

Apartmány i pokoje v celém objektu levné ubytování České Budějovice jsou kvalitně vybaveny vlastní koupelnou, WC, minibarem, chladničkou, varnou konvicí, mikrovlnkou a LCD televizí se satelitním příjmem a rádiem. Rychlé připojení k Wi-fi internetu je v celém penzionu zdarma.

Krátkodobé i dlouhodobé ubytování České Budějovice je ideální pro seniory, cyklisty, motocyklisty, rodiny s dětmi, služební cesty, pracovní skupiny i dovolenou oblasti Jižní Čechy.

Ubytování v Českých Budějovicích na jednu i více nocí za nejlepší přijatelné ceny umožní pobyt se psem po předchozí dohodě s recepcí.

Penzion České Budějovice, je snadno a bez problémů dostupný autem nebo městskou hromadnou dopravou, stanice MHD linky č. 6. a 18. je v těsné blízkosti ubytování.

Levné dlouhodobé ubytování České Budějovice pro firemní pracovní skupiny je velice oblíbeno a navštěvováno.


náhlednáhlednáhlednáhlednáhlednáhled

detailní fotografie


Jméno: Vladislava Srbová
Kontakt: Kontakt formulářem
Telefon: +420721589838
Lokalita: České Budějovice
Cena: 890 Kč
Zobrazeno: 40 x

Všechny inzeráty uživatele
Označit špatný inzerát
Označit chybnou kategorii inzerátu
Vytisknout inzerát
Doporučit kamarádovi



Kontaktujte inzerenta